basisschool Hertog Karel
Omdat elk kind het waard is!
Juf Michele ontfermt zich met heel veel liefde en geduld over de peutertjes en de kleinste kleutertjes. Ze zorgt voor een warm nestje op school.

Team Langveld

De jufkes van de tweede en derde kleuterklas zitten vol leven. Juf Veronique en juf Shari lopen over van inspiratie en organiseren mega leuke kleuterprojecten. Avontuur gegarandeerd!
Juf Kristel doet super leuke dingen in de klas en maakt naar school gaan leuk. Ze vindt het niet zo erg als je al eens iets vergeet want dat overkomt haar ook regelmatig. Ze wijst je heel lief op de foutjes die je maakte.
Juf Natalie is een toffe en zotte madam! Alle kinderen zijn haar schatten. Wel verliest zij heel de tijd haar spullen tussen al haar prullen. Bij haar is het in de klas heel leuk want we lachen ons vaak een breuk. Een foutje maken kan bij haar geen kwaad. Ze staat altijd voor iedereen paraat!
Meester Kristof heeft veel gevoel voor humor. De meisjes vinden hem knap en tof. De jongens vinden hem cool. Hij doet nooit flauw en is heel sportief.
en daar bovenop... Meester Roel van zedenleer wordt niet snel boos. Hij laat de kinderen soms mee de lesonderwerpen kiezen en zijn lessen zijn super leuk. Juf Carina van godsdienst geeft goede en interessante lessen. Ze werkt heel hard, zeker bij de communies; dan staat ze altijd paraat om iedereen te helpen. Ze is heel lief en ze is ook erg duidelijk. Juf Nele zorgt voor de sportiviteit en sport door het leven. Iedereen mag met haar meedoen... Juf Lina turnt met de kleutertjes. Juf Kris geeft kinderen met problemen een steuntje in de rug en zorgen voor een heleboel zaken.
juf Carina meester Roel juf Oona
juf Nele juf Jasmien juf Kris
conciërge:
opvangmedewerker:
Peter Hirsch Marjan
Juf Vicky gaat samen met de jongens en meisjes van het tweede leerjaar heel wat avonturen tegemoet. Zo gaan ze op tocht tussen de maaltafels en de getallen tot 100. Ze leren nieuwe, grote vrienden kennen, de hoofdletters. En er is nog zoveel meer om te ontdekken en te leren in het tweede leerjaar! De juf heeft er alvast veel zin in!
3de leerjaar
Het wordt vast dolle pret daar in het 3e leerjaar! We leren met juf Sara cijferen en tellen tot 1000. We spelen met de spellingregels, leren over onze buurt, onze familie en nog veel meer! Creatief werken is de juf haar ding, kom mee en dans , knutsel en zing! We maken van elk kind een ster door ze te laten stralen!
2de kleuterklas
We gaan knippen, we gaan scheuren, we gaan mooie plaatjes kleuren. Even in de poppenhoek of wat lezen in een boek. We gaan lekker samen spelen en zullen ons dus zeker niet vervelen. Want het is ontzettend fijn dat hier zoveel vriendjes zijn!
Ik ben juf Heleen, zoals mij is er maar één. Altijd even enthousiast, zelfs als er iemand in zijn broekje plast. Knippen kan ik heel goed, dat brengt mij in een vrolijke mood. Stilzitten is niet aan mij besteed, ik ben een spring-int- veld dat je dat maar weet.
kinderverzorgster 6de leerjaar 4de leerjaar 2de leerjaar 1ste leerjaar 3de kleuterklas 1ste kleuterklas